Cadrele medicale de la Spitalul Judeţean vor să facă miting. Vezi nemulţumirea!

protest salariati spital botosani1Sindicaliştii de la Spitalul Judeţean cer conducerii unităţii spitaliceşti, dar şi Consiliului Judeţean rezolvarea problemelor salariale. Octavian Dumitru, liderul Sanitas Botoşani, a declarat că multe dintre solicitările făcute către CJ nu au fost onorate nici până la această dată. Este vorba de alocarea unor fonduri pentru asistenţii medicali care au promovat în grad şi de acordarea tichetelor de masă. Cadrele medicale iau în calcul organizarea unui miting în faţa Consiliului Judeţean.

Cadrele medicale au promovat gradul principal în decembrie 2013 şi nu li s-a stabilit salariul nici acum. Le-am adus aminte celor de la Consiliul Judeţean că tichetele nu sunt date anul acesta decât într-o singură lună şi am solicitat susţinerea financiară de către spital a unui curs de calificare făcut de infirmiere. Sunt lucruri neglijate şi lumea este nemulţumită„, a spus liderul de sindicat.

like facebookDe partea cealaltă, reprezentanţii Consiliului Judeţean cred că sindicatele pun presiuni în această perioadă dată fiind campania electorală.

În această perioadă toată lumea crede că se poate orice. Au venit cu salarii, cu tichete, cu solicitări pentru cursuri„, a spus Gheorghe Sorescu, vicepreşedintele CJ.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *