Risipă de bani publici! O primărie plăteşte peste 200.000 de lei pentru un sistem audio şi de lumini pentru festivaluri

festival IbanestiO primărie din judeţul Botoşani se pregăteşte de nenumărate distracţii, iar ultima achiziţie pe care vrea să o facă priveşte dotări pentru organizarea de festivaluri cu specific local.

Este vorba despre Primăria Pomârla care este dispusă să ofere 217.471 de lei pentru un echipamen de sonorizare şi un sistem de iluminat.

like facebookPână de curând primarul Dumitru Chelaru, ajuns în funcţie pe mandat PDL, se plângea de lipsă de fonduri şi blocarea unor proiecte de dezvoltare a comunei, însă se pare că după ce a trecut la PSD a făcut rost de bani.

Primarul comunei a explicat că este vorba despre un proiect de complex cofinanţat cu fonduri europene, iar o componentă era partea culturală, Dumitru Chelaru a mai adăugat că nu avea cum să folosească în alt scop banii, deşi şi-ar fi dorit pentru alte investiţii şi dacă refuza componenta cultura risca să piartă tot proiectul.

” Nu sunt banii Guvernului şi nici ai comunei. Este vorba despre un proiect depus pe GAL Codrii Herţei. Fiţi convinşi că dacă ar fi fost posibilitatea să fi prioritizat altfel banii. Sediul primăriei nu este eligibil, centrul civic la fel. Acum am probleme cu salariile angajaţilor Primăriei, dar nu pot lua banii”, a declarat Dumitru Chelaru.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *