FOTO Zeci de oameni de afaceri s-au întâlnit cu Ministrul Delegat pentru Buget la prezentarea unor scheme de ajutor

prefect ministru delegat pentru buget la masaZeci de oameni de afaceri, finanţişti, parlamentari PSD, prefectul şi primarul municipiului s-au întâlnit, sâmbătă, la Casa Lux cu Ministrul Delegat pentru Buget, Darius Bogdan Vâlcov.

like facebookLa întâlnire au venit oameni de afaceri din mai multe domenii precum Manueala Zarug, de la societatea Serconf, Mihai Tincu, de la firma Rapsodia Conf, Florian Moruzi, de la Casa Pâinii, Florentin Bidaşcă, de la grupul de firme Pita, Liviu Conţac, de la Big Conf, Cristian Alexuc, de la Aquaterm, Nelu Pujină de la Romed şi Viorel Surugiu de la Spicul Dorohoi.

intalnire oameni de afaceri  din Botosani si ministrul delegat pentru bugetDe la Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice au venit mai mulţi salariaţi în frunte cu cei doi directori, Radu Ţurcanu şi Doru Alupoaei, iar parlamentari sunt prezenţi deputaţii Andrei Dolineaschi, Mihai Baltă, Tamara Ciofu şi senatorul Doina Federovici. De asemenea printre invitaţi se mai află primarul Ovidiu Portariuc şi prefectul Costică Macaleţi.

intalnire oameni de afaceri  din Botosani si ministrul delegat pentru bugetLista invitaţilor a mai fost completată cu directori de instituţii deconcentrate precum Costel Lupaşcu, preşedintele Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate, Marius Budăi, directorul Casei Judeţene de Pensii. Mihaela Huncă, inspector şcolar general în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean şi Cristian Delibaş, directorul Direcţiei Agricole.

În cadrul întâlnirii sunt prezentate două scheme de ajutor de stat. Una priveşte subvenţionarea locurilor de muncă şi una a activelor.

balta portariuc federovici la masabidasca delibas la masacostel lupascu tincu la masacristi alexuc la masa botosanidarius bogdan valcov ministru delegat pentru buget botosanidolineaschi portariucfederovici ciofu rotaru la masa botosanifinantisti la masamarius budai costel lupascu subprefect la masa botosanioameni de afaceri la masaoameni de afaceri la masa1oameni de afaceri la masa2zarug budai hunca la masa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *