Patronul Terra Construcţii lasă în spate o firmă cu o cifră de afaceri de peste cinci milioane de euro

valentin cretu- terra constructiiPatronul firmei Terra Construcţii, Valentin Creţu, care a decedat, joi seară, într-un cumplit accident de maşină lasă în spatele său una dintre cele mai puternice afaceri din Botoşani.

Firma Terra Construcţii, înfiinţată în 1991, este unul dintre cei mai mari producători de scări de lemn din ţară, având, în 2013, o cifră de afaceri de 20,6 milioane de lei (aproape cinci milioane de euro).

Scările, care erau vândute în cea mai mare parte la export, făceau ca firma să se dezvolte de la un an la altul. Cifra de afaceri a crescut (de la 18,4 milioane de lei în 2012 la 20,6 milioane de lei în 2013), la fel ca şi numărul de angajaţi (de la 172 în 2012 la 191 în 2012).

like facebookTerra Construcţii deţine fabrica de la ieşirea din municipiul Botoşani spre Cişmea, însă are şi două showroom-uri, unul la Botoşani (la ieşirea din Botoşani spre Iaşi, imediat după benzinăria Berişteanu) şi unul la Bucureşti.

De curând, Terra Construcţii a obţinut finanţare pentru un proiect de trei milioane de lei, din bfonduri europene, pentru recalificarea a 800 de şomeri din Botoşani.

VIDEO! Cunoscut om de afaceri din Botoşani, mort într-un accident la Buzău

One thought on “Patronul Terra Construcţii lasă în spate o firmă cu o cifră de afaceri de peste cinci milioane de euro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *