Portariuc sare în apărarea primarului de Vlădeni şi se ia de casele lui Cătălin Flutur

cj catalin fluturPreşedintele executiv al PSD Botoşani, Ovidiu Portariuc, critică ieşirea lui Cătălin Flutur în şedinţa de Consiliul Judeţean, când a cerut primarului de Vlădeni să se scuze în faţa consilierilor judeţeni pentru faptul că i-a făcut nesimţiţi. El i-a luat apărarea primarului Voicu Murariu şi spune că acesta a răbufnit datorită stării emoţionale în care se afla, după ce a văzut că primăria sa primeşte 2 mii lei de la Consiliul Judeţean.

Am văzut atitudinea lui Cătălin Flutur pe care nu am înţeles-o. Se înscrie în acelaşi registru specific celor din PDL şi anume un avertisment, o ameninţare către un primar de comună care a îndrăznit să ridice un semn de întrebare vizavi de modul cum s-au alocat aceste sume. Susţin demersul lui Voicu Murariu . Orice primar de comună merită apreciat de modul cum reuşeşte cu resurse limitate să gestioneze o comunitate şi să ducă înainte proiectele„, a spus Portariuc, care a lansat şi un atac la adresa lui Flutur.

like facebookEl a spus că Flutur ar trebui să justifice cele trei case şi afacerea pe familie, aşa cum a explicat şi Iohannis că cele şase case pe care le deţine au fost ridicate pe meditaţiile făcute.

Poate nu ştiu alte lucruri primarii de comună, poate nu ştiu cum să ajungă să aibă trei case, afaceri pe familie sau să se îmbogăţească în câţiva ani , aşa cum alţii care critică ştiu să o facă. Exact cum domnul Iohannis a explicat cum şi-a făcut şase case din meditaţii, aşa şi domnul Flutur va demonstra cum a reuşit să-şi facă casele, probabil din meditaţii sau salariile de primar. E un mister a celor din zona PDL- PNL, poate sunt mai pricepuţi în modul de gestionare al banilor care provin din salarii sau din meditaţii„, a adăugat Portariuc.

 

 

One thought on “Portariuc sare în apărarea primarului de Vlădeni şi se ia de casele lui Cătălin Flutur

  1. poate ar trebui intr’adevar ca acesti consilieri judeteni sa-si faca treaba cum trebuie… prea putini bani se aloca primariilor din comunele jud. Botosani… domnul primar are dreptate sa il sustina pe domnul Voicu Murariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *