Vezi cine sunt Miss şi Mister Boboc la Colegiul Octav Onicescu!

miss octav onicescu3Elevii şi profesorii de la Colegiul Octav Onicescu au deschis, joi seară, balurile dedicate bobocilor. Astfel, la Casa de Cultură a Sindicatelor au fost desemnaţi cei mai frumoşi elevi de clasa a IX-a, selecţia fiind făcută de un juriu format din profesorii unităţii şcolare.

like facebookPe primul loc la băieţi s-a clasat Adrian Constantin Pintilei, pe locul secund a fost selectat Eduard Buinoschi, iar podiumiul a fost completat de Vlad Hriţcu.

Titlul de miss a fost câştigat de Eva Prisăcariu, locul al doilea a fost ocupat de Bianca Pascaru, iar pe locul trei Raluca Ducan.

La concurs au mai participat elevii Alexuc Tudor, Negel Adelina Cristina, Mihăilă Geanina Cosmina și Lungu Șerban Florin, Ababei Mădălina Mihaela și Chițanu Alexandru, Olaru Alina Florentina și Mirea Robert Corneliu, Ursuleanu Mădălina, Gherasim Vlăduț Valentin, Ianțoc Andreea Mădălina și Andrișan Irinel.

miss octav onicescu4miss octav onicescu5miss octav onicescu6miss octav onicescu2miss octav onicescu1miss octav onicescumiss octav onicescu7miss octav onicescu8

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *