VIDEO! Cunoscut om de afaceri din Botoşani, mort într-un accident la Buzău

accident soldat cu moartea patronului Terra Constructii Botosani
Sursa: www.ziuadebuzau.ro

Un cunoscut om de afaceri botoşănean a murit, joi seară, într-un cumplit accident rutier produs pe drumul european 85, la 15 kilometri de municipiul Buzău. Autoturismul condus de acesta, un Audi A5, a fost izbit puternic de un BMW care ajunsese pe contrasens după o coliziune cu un tractor.

Patronul societăţii comeriale Terra Construcţii, Valentin Creţu, se întorcea de la Bucureşti singur în maşină.

Pe raza localității Cioranca, un BMW X5, înmatriculat în Vrancea, care circula înspre București, a intrat cu viteză într-un tractor care se deplasa pe acelaşi sens de mers.

like facebookŞoferul a zărit târziu utilajul agricol, din cauză că semănătoarea astaşată în spate acoperea luminile de drum. După impact, tractorul s-a oprit într-un șanţ, iar autoturismul a ajuns pe contrasens, lovind în plin maşina omului de afaceri din Botoşani. Impactul a fost extrem de violent, Valentin Creţu, în vârstă de 57 de ani, decedând pe loc.

accident soldat cu moartea patronului Terra Constructii- Botosani
sursa: www.ziuadebuzau.ro

Accidentul s-a produs din cauza pătrunderii pe carosabil a unui utilaj agricol, nesemnalizat corespunzător. Acesta a fost tamponat din spate de un autoturism care se deplasa pe direcția București, a fost proiectat pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism”, a declarat, pentru www.stiridebuzau.ro comisar șef Silviu Dinu, de la Poliția Rutieră Buzău.

Polițiștii cred că cel puțin unul dintre autoturisme circula cu viteză foarte mare, un indiciu fiind acul vitezometrului din BMV, blocat la 180 de kilometri pe oră.

Mașinile au fost distruse complet și a fost nevoie de intervenția unui echipaj de descarcerare, pentru scoaterea șoferului mort din Audi. ”În urma impactului dintre cele două autoturisme au rezultat două victime, una rănită, cealaltă decedată, în Audi. Am încercat să o descarcerăm”, a precizat plt. maj. Cristi Halcu, de la ISU Buzău.

Tractoristul a scăpat teafăr din accident și a fost transportat la spital, pentru a-i fi recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Din cauza accidentului, traficul pe Drumul European 85 a fost blocat mai bine de o oră pe ambele sensuri de mers.

 

5 thoughts on “VIDEO! Cunoscut om de afaceri din Botoşani, mort într-un accident la Buzău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *