Bărbat reţinut după ce şi-a înjunghiat fratele

barbat seara targa smurd upu botosaniUn bărbat, de 51 de ani, a fost reţinut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, după ce şi-a înjunghiat fratele.

Vasile Prelipceanu este acuzat de tentativă de omor, după ce în noapte de luni spre marţi, a consumat băuturi alcoolice cu fratele său, iar la un moment dat a izbucnit un conflict între cei doi.

like facebookÎn timpul altercaţiei, suspectul a luat un cuţit şi şi-a înjunghiat fratele în piept, acesta din urmă fiind transportat la spital şi internat într-o unitate medicală din Iaşi.

„Inculpatul a fost reţinut pe timp de 24 de ore, urmând a fi prezentat Tribunalului Botoşani cu propunere de arestare preventivă pe timp de 30 de zile. Facem precizarea că precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal, reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrunte principiul prezumţiei de nevinovăţie”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *