VIDEO Oameni la un pas de înec în barajul de la Stânca Costeşti, salvaţi cu elicopterul

elicopter salvat de la inec botosaniElicopterul MAI a intervenit, joi, pentru a salva o persoană care se afla căzută în barajul de la Stânca Costeşti.

like facebookTotul a făcut parte dintr-un amplu exerciţiu al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă. În apă se afla un scafandru,iar acesta a fost ridicat cu un troliu special montat pe aeronavă, de un alt coleg de-al său.

Aceasta nu a fost singura misiune a elicopterului, imediat după aterizare plecând după mai multe persoane izolate în zona malului prut şi ridicându-le cu un sistem special.

Operaţiunile aeriene au continuat cu stingerea unui incendiu izbucnit în pădurea din zona Gurandei. Elicopterul a ajutat la lichidarea focului având în vedere că zona de izbucnire a flăcărilor era aproape izolată. La fiecare transport, aeronava căra 2000 de litri de apă.

 

elicopter salvat de la inec botosani3elicopter salvat de la inec botosani2elicopter salvat de la inec botosani1elicopter carand oameni la stanca botosani1elicopter carand oameni la stanca botosani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *