Cheltuielile salariale cu absolvenţii de liceu şi facultate sunt subvenţionate. Vezi cum!

Bursa locurilor de munca pentru absolventi - AJOFM BotosaniFirmele pot primi lunar, timp de un an, ajutor de minimis, dacă angajează absolvenţi de liceu sau facultate 2014. Ajutorul se acordă în cadrul programului  „Locuri de muncă pentru tineri”. Sumele le primesc angajaţii, prin intermediul firmelor, dar banii pot fi folosiţi doar pentru a acoperi cheltuielile salariale.

Inspectoratul Şcolar împreună cu diriginţii claselor terminale din anul şcolar 2013-2014 din învăţământul liceal şi postliceal şi conducerile unităţilor liceale vor disemina informaţiile cu privire la schema de ajutor minimis către posibilii beneficiari. Ajutorul de minimis se acordă angajaţilor prin intermediul IMM-urilor, valoarea maximă a subvenţie acordate pentru plata salariului net fiind de 900 lei pe lună pentru studii medii şi 1300 lei pe lună pentru studii superioare„. a declarat Mihaela Huncă, inspector general al Inspectoratului Şcolar Judeţean.

like facebookUn IMM poate încheia un singur  contract de absolvent pe toată perioada de implementare a proiectului, care poate fi modificat prin acte adiţionale.

Înscrierea în cadrul proiectelor se face prin completarea online sau prin tehonredactarea-semnarea-ştampilarea şi trimiterea prin e-mail a formularelor de înregistrare disponibile pe site-ul www.aippimm.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *