Relu Târzioru către CJ: Nu aţi făcut aducţiunea cu apă Prut- Săveni că nu aţi măsluit licitaţiile?

Relu TarzioruPrimarul oraşului Săveni, Relu Târzioru, a lansat, miercuri, un atac dur la conducerea Consiliului Judeţean. Într-o şedinţă de repartizare a unor fonduri pentru întreţinerea drumurilor, Târzioru a acuzat CJ şi societatea Nova Apaserv că nu a implementat proiectul privind aducţiunea cu apă Prut- Săveni, pe motiv că nu a reuşit să „măsluiască” licitaţia.

like facebook„Investiţia trebuia să fie realizată de mult şi Săveniul să aibă apă. Ce s-a întâmplat? Nu aţi reuşit să măsluiţi licitaţiile?”, a spus Târzioru.

El a cerut preşedintelui CJ, Florin Ţurcanu, să se implice în rezolvarea problemelor cetăţenilor, nu să facă doar campanie electorală.

2 thoughts on “Relu Târzioru către CJ: Nu aţi făcut aducţiunea cu apă Prut- Săveni că nu aţi măsluit licitaţiile?

  1. Dupa selectia ofertelor de procent oferit ca si comision(spaga), ofertantul propus castigator nu a reusit sa constituie la timp, avansul si garantiile ca spaga se va da. Intelegeti-i si pe ei. Nu puteau sa dea licitatia fara a fi siguri ca isi vor lua „dreptul”. Exista riscul sa moara de oftica.

  2. I se rupe-n paispe lui primarelu proxenet de apa savinenilor,in atatia ani de mandat putea sa aduca apa si din Dunare la cat de bengos s-a dat ca e prieten la catarama cu toti ministrii.Se baga si el in seama dar sa speram ca DNA-ul sa-si faca treaba pina la capat si Savniul sa scape de lepra asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *