Primarul de Botoşani: Fiecare şcoală să ştie că va primi bani într-o perioadă de timp apropiată

ovidiu portariuc pe holurile primariei botosaniPrimarul municipiului Botoşani, Ovidiu Portariuc, a declarat că investiţiile în şcoli reprezintă o prioritate pentru el în acest mandat. Acesta a afirmat că încearcă să creioneze un program de investiţii în şcolile din municipiu pentru următorii patru ani. Fondurile, spune el, vor fi din bugetul local, de la Guvern, dar şi europene.

like facebookChiar dacă nu ne va permite bugetul pe anul viitor, fiecare şcoală să ştie că va primi bani într-o perioadă de timp apropiată. E nevoie de resurse financiare importante, pentru căî sunt încă multe şcoli ce necesită intervenţii şi reabilitări. Învăţământul este o prioritate pentru noi şi vom continua să direcţionăm resurse bugetare spre această direcţie. Vom face o prioritizare„, a menţionat Portariuc marţi, cu prilejul inaugurării şarpantei de la Şcoala 17 Botoşani.

Edilul susţine că în doi ani s-au investit peste 50 miliarde lei în şcoli, iar necesarul este de trei-patru ori mai mare pentru reabilitarea întregului sistem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *