Cătălina Lupaşcu despre plângerea lui Zmău: Nu consider că l-am calomniat.

catalina lupascu pnl botosaniFostul viceprimar Cătălina Lupaşcu a declarat, după ce a aflat că Dumitru Zmău a chemat-o în instanţă în urma declaraţiei făcute la adresa acestuia cum că s-ar afla în spatele HSR, că nu consideră că l-a calomniat. Ea susţine că va merge la tribunal cu inima deschisă şi se va apăra singură.

like facebookNu ştiu de ce ar trebui să se considere a fi calomnia,  fiindcă HSR bănuiesc că este o firmă bună pentru botoşăneni, având în vedere că acest contract a fost prelungit. Nu consider că l-am calomniat şi nici nu-mi permit, pentru că nu face parte din structura mea ca şi personalitate, să calomniez persoane. Cu siguranţă Tribunalul va judeca în ansamblu cazul, având în vedere că nu voi calomnia pe nimeni, indiferent ce se întâmplă pe scena politică. Eu nu am atâţia bani şi nici nu am avut, pentru că din politică nu-mi permit să fac atâţia bani„, a spus Lupaşcu.

Fostul liberal Dumitru Zmău a depus, marţi, plângere la Tribunalul Botoşani împotriva Cătălinei Lupaşcu şi îi cere daune de 300.000 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *