Şarpantă de 400.000 lei, inaugurată de oficialităţi la Şcoala 17 Botoşani

ovidiu portariuc hunca sc 17O şarpantă în valoare de aproximativ 400.000 lei a fost inaugurată, marţi, de primarul Ovidiu Portariuc şi inspectorul şcolar general al Inspectoratului Şcolar Judeţean, Mihaela Huncă. Lucrarea a fost realizată de societatea Dio Construct, iar banii au fost alocaţi din bugetul local. Mihaela Huncă, inspector general al IŞJ, a declarat că înlocuirea şarpantei era necesară, întrucât ploua în sălile de clasă.

Apa se infiltra şi copii nu mai puteau să participe în acele săli de clasă la activitatea instructiv educativă. Copii vor putea învăţa şi în clasele de la ultimul nivel, pentru că aceste clase au fost şi izolate. Sper ca şi calitatea procesului instructiv-educativ să crească„, a spus Mihaela Huncă.

like facebookPrimarul Ovidiu Portariuc a declarat, miercuri, la recepţia lucrării că investiţiile în şcoli reprezintă o prioritate pentru el. El a spus totodată că Şcoala 17 este bine administrată.

ovidiu portariuc hunca 1 sc 17Se vede simţul gospodăresc cu care este administrată şcoala şi mi-aş dori cât mai multe şcoli din municipiu să arate aşa. Vom încerca şi anul următor, în limita disponibilităţilor financiare, să continuăm modernizarea. Investiţia în şarpantă era strict necesară. Din ce am înţeles, vor fi necesare intervenţii la sala de sport şi vom găsit resurse„, a spus Portariuc.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *