40 de membri noi la TSD Botoșani

tineri TSD BotosaniSâmbătă, 11 octombrie, Tineretul Social-Democrat a primit în partid 40 de membri noi. Tinerii elevi și studenți și-au primit carnetele de membru de la președintele organizației municipale a TSD Botoșani, Bogdan Buhăianu.

”M-am alăturat echipei TSD pentru că imi doresc să fac parte din cea mai importantă echipă de tineret din Botoșani. Urmăresc activitatea lor, am prieteni care fac parte din TSD și am fost atras de acțiunile caritabile pe care aceștia le organizează peste tot în județ, de faptul că vor să fie un model pentru tinerii din Botoșani”, a susținut Muraru Crina, nou membru în echipa TSD Botoșani.

Cele 40 de adeziuni au fost semnate în ultimele două săptămâni, de la începerea campaniei electorale.

”TSD este cea mai puternică organizație de tineret din Botoșani. Faptul că în plină campanie electorală am primit 40 de membri noi este un mesaj de forță. PSD este cel mai mare și mai stabil partid politic care va da viitorul președinte al României, Victor Ponta. Suntem tineri, puternici și vrem ca în această campanie să convingem cât mai mulți botoșăneni să voteze cu Victor Ponta,  președintele care va aduce schimbarea și va uni românii”, a declarat Bogdan Buhăianu, președintele organizației municipale a TSD Botoșani.

Celor 40 de noi membri li s-a urat bun venit în cadrul unei petreceri organizate de conducerea TSD. La eveniment a participat și primarul municipiului Botoșani, Ovidiu Portariuc.

Sursa: comunicat PSD

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *