Măsură inedită de protest a unui botoșănean. A blocat centrala telefonică a fiscului

mercedes sechestrat la fiscUn botoșănean a apelat la o măsură inedită de protest împotriva fiscului, după ce instituția a evaluat autoturismul marca Mercedes la 500 de lei și l-a scos la vânzare.

like facebookMitică C. a postat anunţul de vânzare al maşinii pe un site specializat şi a indicat ca telefon de contact numărul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice şi numărului executorului. Astfel, sute de clienţi din ţară uimiţi de preţuil scăzut al maşinii au sunat la fisc pentru a cere detalii.

Nemulţumirea lui Mitică C. a fost că Mercedesul fabricat în 1993 a fost evaluat la numai 500 de lei, condiţie în care dacă l-ar fi dus la fier vechi ar fi luat de 10 ori mai mult. De cealaltă parte, reprezentanţii Fiscului spun că postarea anunţului a fost deplasată, pentru că maşina fusese scoasă de sub sechestru de aproape două luni, după ce botoşăneanului i-a fost aplicat sechestru şi pe conturile bancare, debitul fiind stins.

One thought on “Măsură inedită de protest a unui botoșănean. A blocat centrala telefonică a fiscului

  1. 500 lei inca e mult pentru ciuveiul ala de masina care e mancat de rugina. La valoarea si aroganta care o are pe el Dumitru Ciobanu nu isi permite sa plateasca 244 lei. Domnule Dumitru aroganta ta se va termina dupa alegerile prezidentiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *