La 18 ani, o îndrăgită botoşăneancă s-a logodit şi s-a mutat împreună cu viitorul soţ

criss-vladO botoşăneancă trăieşte ca în poveşti atât pe plan profesional cât şi personal. După ce s-a făcut cunoscută în urma serialului Lala Band, Criss, s-a logodit cu Vlad, iar de curând s-au şi mutat împreună într-o garsonieră din Bucureşti.
like facebookAu decorat locuinţa exact aşa cum şi-au dorit. Rozul se regăseşte într-o mulţime de piese de mobilier. Pe un perete, au atârnat câteva chitare, iar pe ceilalţi i-au „umplut” cu păpuşi, colaje cu fotografii cu ei şi obiecte pe care le-au luat din excursiile în care au mers.

„Asta a fost mansarda familiei. Eu dormeam jos, dar nu mai aveam loc pentru hainele lui Vlad, aşa că ne-am mutat la masnardă. O să fie a noastră. Vedem cerul”, a declarat Criss, la Kanal D.”E foarte romantic şi am aranjat aşa cum ne-am dorit”, a spus Vlad.

criss vlad 1Cei doi îndrăgostiţi au mărturtisit că, deşi s-au logodit deja, mai aşteaptă câţiva ani până la nuntă.

„Nunta va veni în momentul în care vom fi împliniţi pe toate planurile. Acum trebuie să terminăm facultatea, e important ca Criss să ia Bac-ul şi permisul de conducere”, a spus Vlad.

„Nunta e un simbol al iubirii noastre, nu simţim neapărat s-o facem acum. M-am gândit, totuşi, la rochia de mireasă pe carer o voi purta. Nu vom face coregrafie la vaslul mirilor”, a dezvăluit Criss.

Sursa: Spynews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *