S-au deschis centrele de excelenţă de la Botoşani şi Dorohoi

Centrul de Excelenta BotosaniSâmbătă, 11 octombrie, în Aula Magna a Colegiului Naţional ”A.T. Laurian”, a avut loc festivitatea de deschidere a Centrului de Excelenţă din municipiul Botoşani. La festivitate au participat Mihaela Huncă- inspector școlar general, Gelu Ţigănucă- subprefectul judeţului, parlamentari, inspectori şcolari, cadre didactice şi elevi.

Centrul de Excelenta BotosaniSuntem martorii unei efervescenţe continue a raţiunii, martorii unor schimbări permanente ale tehnicii. Dar, oricât de fascinaţi am fi de evoluţia umanităţii, nu trebuie, nicio clipă, să uităm că ea este fructul educaţiei, nu al hazardului. Evoluţia înseamnă performanţă, iar performanţa se obţine întotdeauna muncind mai mult decât cel de lângă tine. Este unul dintre motivele pentru care am gândit, alături de colegii mei, Centrul de Excelenţă ca pe un loc unde tinerii capabili de performanţă sunt încurajaţi să îşi urmeze chemarea”, a declarat Mihaela Huncă.

Centrul de excelenta Dorohoilike facebookÎn aceeaşi zi, a avut loc, la Colegiul Naţional ”Grigore Ghica” din Dorohoi, şi festivitatea de deschidere a filialei dorohoiene a Centrului de Excelenţă.

În premieră, anul acesta, s-a deschis, la Liceul ”Dimitrie Cantemir” din Darabani, o secţie a Centrului de Excelenţă pentru disciplinele fizică li chimie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *