Fundaţia Alfa Suflet şi Energie a oferit rechizite la 42 de copii săraci

copii ajutati de Fundatia Alfa Suflet si Energie - BotosaniFundaţia Alfa Suflet şi Energie a desfăşurat, în perioada septembrie- octombrie, proiectul “Susţinem educaţia” prin care a sprijinit accesul la educaţie a 42 elevi din mediu rural. Proiectul vizează îmbunătăţirea condițiilor educative ale unor categorii defavorizate de copii, care nu au posibilitatea  de a-şi achiziţiona rechizitele şcolare.

like facebookMembrii fundaţiei au distribuit materialele şcolare şi au încurajat performanța şcolară a elevilor din localitățile Miletin, Coşula şi Dimăcheni.

copii ajutati de Fundatia Alfa Suflet si Energie- BotosaniBeneficiarii proiectului au fost copii înscrişi în clasele I-IV din şcoli gimnaziale. Fiecare copil inclus în proiect a primit un ghiozdan echipat cu toate rechizitele necesare la început de an şcolar: penare, caiete, coperţi, blocuri de desen, instrumente de scris şi colorat, acuarele, plastilină, hârtie glasată, diverse materiale didactice.

Conştientă de necesitatea sprijinirii procesului educaţional şi încurajarea performanţei tinerii generaţii, Fundaţia Alfa Suflet şi Energie derulează şi alte proiecte educaţionale printre care programul de burse private de studiu Fabrica de Excelenţă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *