Portariuc vrea ca o firmă privată să se ocupe de documentaţiile ce vizează proiectele de reabilitare termică

primar ovidiu portariuc botosaniPrimarul Ovidiu Portariuc a declarat, luni, că doreşte externalizarea serviciului de realizare a documentaţiilor de reabilitare termică. El a declarat că la această dată două persoane de la serviciul Edilitare prestează această activitate, iar volumul de muncă este prea mare şi complex.

like facebookViteza de înaintare este mult mai mare dacă serviciul este externalizat. Vorbim de documentaţie către o firmă privată care poate angaja 100 de oameni şi care pot merge în paralel în foarte multe zone, faţă de doi oameni pe care îi avem noi şi care trebuie să meargă în tot oraşul să facem aceste documentaţie. Firma respectivă îşi poate angaja 10-100 de oameni ca în termen de şase luni să ne dea documentaţia finalizată pentru 5000 de sau 8000 de apartamente„, a spus Portariuc.

 

 

One thought on “Portariuc vrea ca o firmă privată să se ocupe de documentaţiile ce vizează proiectele de reabilitare termică

  1. Oare cineva de acolo nu pricepe ca trebuie sa demisioneze sau sa plece pe un alt post. Numai de mult consilierul local Ghiorghita Florin i-a cerut demisia de onoare. Dar un specimen nu are onoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *