Nouă conducere şi noi membri pentru Comisia judeţeană de evaluare a persoanelor adulte cu handicap

DGASPCComisia judeţeană de evaluare a persoanelor adulte cu handicap din Botoşani va avea o nouă conducere şi o nouă componenţă. Preşedintele acesteia, medicul Stela Elena Enache, va fi înlocuit din funcţie, ca urmare a pensionării pentru limită de vârstă. Locul acesteia va fi luat de medicul Liliana Haidarli, care lucrează la Centrul Social pentru Persoane Adulte cu Handicap al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.

like facebookStela Elena Enache va rămâne membru al acestei comisii, ea reprezentând organizaţiile neguvernamentale, fiind propusă de Asociaţia de Binefacere Eurosocial. Până acum, reprezentant al ONG-urilor era Tudorel Tupiluş, de la Asociaţia Nevăzătorilor.

Din  Comisia judeţeană de evaluare a persoanelor adulte cu handicap vor mai face parte medicul Doru Culiceanu, ca reprezentant al Direcţiei de Sănătate Publică.

De asemenea, din comisie mai fac parte asistentul social Liliana Nistor, care o înlocuieşte pe Maria Condurache, dar şi psihologul Mihaela Raluca Alexandru.

Proiectul de hotărâre privind aprobarea componenţei Comisiei de evaluare a persoanelor adulte cu handicap din judeţul Botoşani va fi dezbătut în şedinţa de joi a Consiliului Judeţean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *