Povestea ruptă din filme a Monicăi Neamţu. Vezi ce lovitură a putut să primească pe patul de spital!

monica neamtu iasiMonica Neamtu, studenta din Botosani care a ajuns in coma din cauza unei sarcini extrauterine a reusit sa-si revina complet, insa cand a deschis ochii, a primit o alta veste ingrozitoare.

În varsta de 19 ani, isi dorea sa devina mama, însă a ajuns in moarte clinica din cauza unui ginecolog care i-a gresit o operatie de extirpare a unei sarcini extrauterine.

“Monica era in culmea fericirii cand a aflat ca va deveni mamica, cu atat mai mult cu cat anul acest urma sa imbrace rochia de miresa”, povestea iubitul fetei, Stefan. Acesta a explicat ca desi medicul le-a dat asigurari ca va fi o operatie cu riscuri mici, ce s-a intamplat imediat dupa depaseste orice imaginatie.

iubitul monicai neamtu Foto Cancan.ro
iubitul monicai neamtu
Foto Cancan.ro

Barbatul spunea ca imediat dupa interventie, doctorul care i-a realizat operatia a considerat ca fiind interventia una reusita, si nimeni nu a mai controlat-o pe fata in urmatoarele 15 ore, timp in care fata a facut hemoragie interna!

Ca printr-o minune, Moncia si-a revenit in urma unei proceduri medicale pe cate de riscanta, pe atat de inovatoare.

“I-au schimbat tot sangele din corp, sase litri cat mai avea, si au bagat vreo opt litri, donati de catre sute de oameni, dupa o mobilizare fara precedent. Pentru ca organele ei nu mai functionau, acum, de cand i-au bagat sange, Monica da semne ca lupta pentru viata ei. A fost detubata chiar pentru putin timp, insa medicii au considerat ca nu este pregatita sa respire singura”, spunea, la vremea respectiva, Stefan.

Cand s-a trezit insa din coma, si toata lumea era fericita pana la cer si inapoi, Monica a primit o alta veste ingrozitoare. Stefan, barbatul alaturi de care spera sa-si petreaca restul vietii, a decis sa se desparta de ea!

La scurt timp dupa externare, Monica a decis sa mearga sa-si vindece toata ranile la mama ei, in Italia, intr-o binemeritata vacanta. Acum Monica se pregăteşte pentru o nouă interveţie chirurgicală, pentru reconstrucţia tractului digestiv.

Sursa Cancan.ro

 

5 thoughts on “Povestea ruptă din filme a Monicăi Neamţu. Vezi ce lovitură a putut să primească pe patul de spital!

  1. Nu el s.a despartit de ea. in momentul in care s.a trezit i.a spus mamei ei ca nu mai vrea sa il vada pe Stefan si sa nu il mai primeasca la ea.

  2. Poate n-a primit saraca afectiunea de care avea nevoie de la el si de-aia l-a parasit.Oricum,ea e o fata superba si merita tot ce e mai bun si mai frumos.Sa fie sanatoasa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *