Licitaţie suspectă la Mihai Eminescu. Lucrare de 2,7 milioane de lei încredinţată „prietenului” deputatului Gireadă

Primaria Mihai Eminescu BotosaniO nouă licitaţie organizată de Primăria comunei Mihai Eminescu atrage flagrant atenţia opiniei publice. Primăria din Mihai Eminescu, condusă de Aneta Gireadă, a încredinţat, prin licitaţie, o lucrare de 2,7 milioane de lei unei firme patronată de „prietenul” soţului primarului, nimeni altul decât deputatul Verginel Gireadă.

Este vorba de contractul care priveşte proiectl intitulat „Modernizare drumuri satesti comuna Mihai Eminescu,jud Botosani; Refacere trotuar aferent DN 29 B 3+067-4+672 comuna Mihai Eminescu”, pe care Aneta Gireadă l-a semnat cu societatea comercială Cornell’ s Floor, patronată de omul de afaceri Marcel Bârsan.

Practic, cu aceşti bani, 2,7 milioane de lei, firma lui Bârsan betonează câteva drumuri săteşti, dar şi un trotuar din Cătămărăşti Deal.

„Nu am nicio treabă eu. A fost o licitaţie şi a câştigat-o Cornell’ s Floor. Care-i problema?”, explică deputatul Gireadă.

Relaţia publică între Verginel Gireadă şi Marcel Bârsan este de notorietate. De altfel, nu de foarte mult timp cei doi au şi făcut schimb de maşini. Bârsan a preluat de la Gireadă autoturismul de teren BMW X5, iar Gireadă a obţinut, în schimb, un Audi A8.

Cornell’ s Floor şi-a achiziţionat staţia de betoane în acest an, lucrarea de la Mihai Eminescu fiind primul său mare contract în care îşi foloseşte betonul propriu.

 

 

One thought on “Licitaţie suspectă la Mihai Eminescu. Lucrare de 2,7 milioane de lei încredinţată „prietenului” deputatului Gireadă

  1. Da domnilor Gireada face an de an tot mai mult pentru comuna M. Eminescu nu il iubesc si nici nu-l slavesc dar sa dam cezarului ce e al lui are in toate satele strazile principale asfaltate toate ulitele pana si cele care duc la stani in camp sunt pietruite, apa potabila in toata comuna, canalizare in Catamarasti Deal, Manolesti Deal si Vale,Catamarasti Vale, Stancesti si Ipotesti cu statie de epurare proprie si daca va spun ca proiectul pentru gaz este gata, dus la aprobari asa ca vine si gazu pana la Ipotesti. Carcotasilor cumparati locuri de casa daca mai sunt in aceasta zona si nu veti regreta.In rest mai putin ma intereseaza de unde vin si unde ajung banii principalu e ca la noi vin an de an si uite asa vreti sa moara capra vecinului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *