Costel Şoptică despre campania electorală: Este o demagogie totală şi mă simt frustrat de ceea ce se întâmplă în jurul nostru

soptica costelDeputatul liberal Costel Şoptică se declară consternat de campania plină de promisiuni a PSD. El a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că este indignat să constate că demagogia prinde atât de uşor, promisiunile social-democraţilor către alegători fiind mai mult financiare, asta în condiţiile în care, spune el, nici nu există buget pentru anul 2015.

like facebookAm constatat cu câtă nonşalanţă promit măriri de pensii, măriri de salarii, reintregiri de ce doriţi dvs. şi toate se termină cu o sintagmă: <Începând cu 1 ianuarie>. Îmi pare foarte rău să constat lucrul acesta, mai ales că făcând parte din Parlamentul României nu ne-a chemat nimeni să discutăm bugetul pe anului 2015. Împărţim pe anul viitor fără să avem buget.  Este o demagogie totală şi mă simt frustrat de ceea ce se întâmplă în jurul nostru, mai ales prin faptul că nu putem lua măsuri mult mai drastice„, a menţionat Şoptică.

 

4 thoughts on “Costel Şoptică despre campania electorală: Este o demagogie totală şi mă simt frustrat de ceea ce se întâmplă în jurul nostru

  1. domnule soptica (observati ca va scriu cu litere mici, pt ca atat meritati), lasati comentariile pentru cineva capabil sa dea un raspuns. Mai bine v-ati vedea de cele 2 amante, pentru ca… sunteti cam in varsta pentru ele, si in afara de bani nu prea aveti ce sa le oferiti.
    P.S. probabil o sa imi raspundeti ca sunt o sluga a psd-ului, dar vreau sa stiti ca eu chiar ii urasc mai mult decat tine, care la primul os aruncat ai sa ii pupi in … de nu o sa le mai trebuiasca hartie igienica, cum de altfel au facut si ceilalti colegi ai tai.

  2. Domnul liberal Costica si nu stiu cum al mai cheama se arata consternat pentru faptul ca se anunta mariri de pensii. Pai, mai Costele, esti cam scurt de memorie!
    Ce faci tu in Parlament ? Mai citeste cite ceva. Nu stii ca exista un act normativ – votat si de tine, prin care pensiile se vor indexa cu valoarea inflatiei ? Si apoi,
    de vreme ce esti plin de bani, iar ai uitat din ce venituri traiesc multi pensionari din Botosani. Sa-ti fie rusine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *