Sumă impresionantă de bani alocată spre sfârşit de an pentru modernizarea drumurilor din judeţ. Vicepreşedinte CJ: Este mită electorală

drum manastire cosulaVicepreşedintele Consiliului Judeţean, Cristian Achiţei, a acuzat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că guvernanţii au alocat bani pentru refacearea drumurilor judeţene printr-o Hotărâre de Guvern la sfârşitul anului, atunci când nu se mai pot face lucrări pe drumuri. El spus că este pentru prima dată când se împart bani în luna octombrie pentru drumuri. Achiţei afirmă că fondurile alocate reprezintă „o mită electorală totală”. Judeţul Botoşani a primit  10.716.000 lei, bani care vor trebui cheltuiţi până la sfârşitul anului.

Vreau să le spun domnilor de la PSD că vom face tot ceea ce ne stă în putinţă şi legal că vom încerca să nu pierdem niciun leu din ceea ce au alocat ei acuma într-o totală mită electorală, carte continuă zi de zi. Se aruncă cu bani în neştire şi se distruge bugetul pe anul viitor al României„, a spus Achiţei, care a adăugat că este imposibil ca lucrările să se realizeze într-un timp record, dat fiind faptul că procedura de licitaţie este de durată.

like facebookBanii vor fi distribuiţi de Consiliu Judeţean atât Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri, cât şi unităţilor administrativ-teritoriale din judeţ, după o consultare cu primarii, programată pentru miercuri, 15 octombrie.

 

 

2 thoughts on “Sumă impresionantă de bani alocată spre sfârşit de an pentru modernizarea drumurilor din judeţ. Vicepreşedinte CJ: Este mită electorală

  1. PSD : NISTE TAMPITI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Fereasca al de sus sa ajunga ponta (prosta) la puterea maxima !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Mai Vasilica Achitei, de ce vorbesti prostii ? Pai, daca acesti bani au fost alocati Consiliului judetean Botosani – condus si controlat in totalitate de PNL – cum poti sa spui ca avem de a face cu o mita electorala ? Vrei sa spui ca onor Guvernul a dorit sa va mituiasca pe voi, cei din fruntea CJ? Ca doar banii sunt pentru drumurile judetene!
    Nici vorba, puiule! Si apoi, daca spui ca banii nu vor putea fi cheltuiti in totalitate datorita procedurilor existente, dar veti incerca sa faceti totul pentru a-i utiliza, trebuie sa intelegem ca dumneata si Turcanu ati acceptat aceasta ,,mita electorala”? Aud ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *