Instructor auto nemulţumit de trei sensuri giratorii din municipiul Botoşani

sens giratoriuUn instructor auto din municipiul Dorohoi a criticat, într-o întîlnire care a avut loc la Prefectură de Ziua permisului românesc, modul cum se circulă în trei sensuri giratorii din municipiul Botoşani, respectiv Sucevei, Liceul Economic şi cel de la Bazar. El a menţionat că majoritatea accidentelor se întâmplă datorită indicatoarelor „nefireşti” şi sensurilor giratorii făcute anapoda.

like facebookSensul giratoriu de la Carrefour. Nu poţi să ai din două direcţii iindicator de sens giratoriu şi din două nu. La Liceul Economic, cel care este străin vede sensul giratoriu şi ştie conform legii că are prioritate, iar din dreapta intră altcinea. Este nefirească acea intersecţie. Şi cea de la Bazar. Se pot găsi soluţii. Sunt nefireşti pentru oamenii care nu cunosc oraşul„, a spus instructorul din Dorohoi.

2 thoughts on “Instructor auto nemulţumit de trei sensuri giratorii din municipiul Botoşani

  1. Numai un tampit a putut sa numeasca sens giratoriu intersectia de la carrefour…unde mai pui si trecerile de pietoni care sunt in intersectie nu la cel putin 25 m de intersectie. Ori lasi intersectia cum era ori te apuci si construiesti un sens giratoriu ca la carte.

  2. Sunt de acord cu cele spuse. Dar dintre atatea „comisii de specialitate”si cu atatia „specialisti” e clar ca o sa mai avem intersectii de astea !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ROMANIA TE IUBESC !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *