Preşedintele PMP Botoşani: Ponta este un premier slab şi nepriceput. Iohannis a greşit enorm

Mihai Tabuleac- PMP BotosaniVictor Ponta are cea mai elaborată campanie electorală. Afirmaţia îi aparţine preşedintelui organizaţiei botoşănene a Partidului Mişcarea Populară, Mihai Ţâbuleac. Potrivit acestuia, PSD se află într-o febrilă campanie de racolare de primari şi „fără transparenţă sunt alocaţi bani către ei”.

like facebookCu toate acestea,  susţine Ţâbuleac, România este în recesiune, potrivit datelor Eurostat.  Consecinţele acestor fapte sunt pierderea locurilor de muncă, peste 100.000 în zona privată, scăderea puterii de cumpărare, cifra de afaceri la vânzările cu amănuntul scăzând cu 1%, scăderea salariilor. Nivelul încasărilor bugetare sunt cu 9 miliarde mai mici decât prevederile, iar investiţiile publice reprezintă doar 33%.

S-a dovedit şi cifrele arată că Ponta este un premier slab şi nepriceput”, a spus Ţâbuleac.

El a mai precizat că Iohannis a greşit enorm când a spus că merge înainte în ceea ce priveşte candidatura, chiar dacă justiţia îl va declara incompatibil.

2 thoughts on “Preşedintele PMP Botoşani: Ponta este un premier slab şi nepriceput. Iohannis a greşit enorm

  1. Mai Tibuleac, de cind ai devenit om politic te-ai deprofesionalizat. Cum justifici afirmatiile facute prin presa? Mai stii tu cum se calculeaza puterea de cumparare?
    Eu iti spun ca salariile n-au scazut – stie toata lumea – si ca puterea de cumparare este relativ stabila datorita faptului ca inflatia este foarte mica si preturile bunurilor de consum( curente) se mentin cam la acelasi nivel de mai multe luni.
    Habar n-ai despre economia capitalista! Probabil ai ramas cu indicatorii comunisti de pe vremea cind erai sef . Insa eu te inteleg, ai vrut sa faci o furtuna intr-un pahar cu apa pentru doamna Udrea, Slabut de tot!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *