Accident grav la Stăuceni. Şase persoane, dintre care cinci poliţişti de frontieră, au ajuns la spital

furgoneta accident stauceni botosaniUn accident grav s-a produs, miercuri seară, pe drumul naţional care leagă Botoşaniul de Vama Stânca, iar şase persoane au ajuns la spital.

like facebookLa ieşirea din localitatea Stăuceni, un microbuz al firmei Lyk SRL în care se aflau 10 poliţişti ce mergeau la serviciu a fost izbit în plin de o autoutilitară VW, care a făcut o manevră de depăşire neregulamentară în curbă şi pe line continuă.

În urma impactului cinci poliţişti de frontieră (Adina Ajecheloaie- 39 de ani, Cătălin Şulea- 36 de ani, Romică Pricop 42 de ani, Toader Tărărăşanu- 36 de ani şi Alina Mitoşeru- 29 de ani) care lucrează la Sectorul Poliţiei de Frontieră Româneşti şi şoferul vinovat, Marius Aniculăesei, de 37 de ani, au fost răniţi. Şoferul furgonetei a rămas blocat în cabină fiind scos de un echipaj de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

Ei au fost preluaţi de două ambulanţe şi un echipaj Smurd şi transportaţi la spital.

 

microbuz maxi taxi accident stauceni botosanifurgoneta accident stauceni botosani2furgoneta accident stauceni botosani1femeie politist frontiera accident stauceni botosaniambulanta noaptea accident stauceni botosaniaccident microbuz maxi taxi stauceni botosani1accident microbuz maxi taxi stauceni botosani

 

 

 

 

One thought on “Accident grav la Stăuceni. Şase persoane, dintre care cinci poliţişti de frontieră, au ajuns la spital

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *