Contre între un fost şi actual viceprimar de la locaţia patinoarului

patinoar botosani1Noua locaţie a patinoarului a devenit subiect de dispută între fostul viceprimar Eugen Ţurcanu şi actualul viceprimar Cosmin Andrei. După ce Andrei a anunţat că iarna aceasta patinoarul va fi mutat în Parcul „Mihai Eminescu”, Eugen Ţurcanu, care este şi directorul Direcţiei Servicii Publice Sport şi Agrement, a spus că lacul din parc nu se pretează pentru patinoar. Mai mult, acesat susţine că în acel loc nu există nici toalete, dar nici vestiare.
Decât să ne ducem în parcul Mihai Eminescu, în lac, unde cu siguranță vom sparge bazinul și hidroizolația care a fost făcută acolo, propun să îl punem în piața din fața Primăriei, că tot vorbim de capitale europene, și îl punem în fața Primăriei și a Prefecturii, facem accesul la vestiarele acolo în holul Primăriei, în birourile de la intrare, că cetățenii nu trebuie să intre la primărie doar când cer butelii și locuințe. Dacă tot îl mutăm așa poate într-o zi îl punem la padocul cu câini. Sau în fața la muzeu„, a spus Ţurcanu, care a acuzat totodată că nici nu a fost consultat pe această temă.
like facebookÎn replică, viceprimarul Cosmin Andrei susţine că patinoarul va fi amplasat fără dar şi poate în parcul „Mihai Eminescu”.
Argumentaţia nu mă convinge, pentru că apa care este în lacul din parc şi care pune o presiune uniformă pe fundul lacului este mult mai grea decât nisipul pe care îl punem noi. Consider că nu este o atitudine constructivă dacă se afirmă acest lucru”, a menţionat Cosmin Andrei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *