Managerul Spitalului Judeţean, cu ochii pe personalul medical. Vezi ce avertisment le-a transmis!

corneliu mihai 007Managerul Spitalului Judeţean, Corneliu Mihai, a cerut personalului medical şi nemedical să manifeste un comportament adecvat cu pacienţii. El a avut, marţi, o întâlnire cu asistenţii medicali, dar şi cu personalul de la registratură şi statistică şi le-a atras atenţia cu privire la comportamentul pe care aceştia trebuie să îl aibă cu bolnavii. Corneliu Mihai spune că cei vor vorbi urât cu pacienţii, vor fi drastic sancţionaţi.

Le-am atras atenţia asupra modului de comportament, pentru că la spital vin oameni cu probleme, cu boli diferite şi dacă lucrătorii noştri nu au un comportament corespunzător nu e bine. Le-am atras atenţia că voi lua măsuri drastice dacă nu se vor comporta corespunzător cu pacienţii„, a spus Mihai.

like facebookEl a cerut totodată directorului de îngrijiri să facă controale igienico-sanitare la nivelul secţiilor şi să monitorizeze zilnic starea de curăţenie, de igienă, dar şi comportamentul personalului. De asemenea, urmează ca în spital să fie distribuite şi chestionare vizavi de gradul de statisfacţie a bolnavilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *