UPDATE Grav accident cu trei maşini la Cucorăni. Patru persoane au fost duse la spital. Vezi VIDEO!

accident cucorani3Grav accident de circulaţie, miercuri dimineaţă, la Cucorăni. Două persoane au rămas încarcerate după un carambol cu trei maşini.

Un autoturism VW Golf circula dinspre Dorohoi spre Botoşani, iar la un moment dat a fost lovit din plin de o Dacia Duster, care venea din sens opus,  al cărei şofer, Bogdan Prisacaru, a intrat într-o depăşire neregulamentară, pe linie continuă şi în curbă.

like facebookAutoturismul VW Golf, condus de Constantin Dreţcanu de 25 de ani din Cristineşti,  a fost proiectat în urma impactului direct într-un copac, iar un alt autoturism, VW Passat, condus de Cristian Guragaţă, care venea în spatele VW Golf nu l-a putut evita şi l-a lovit din plin.

Două persoane au rămas încarcerare în VW Golf, şoferul şi Sofia Bacrău de 66 de ani şi a fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru a fi scoase dintre fiarele contorsionate. Acestea, împreună cu un un alt pasager, Liviu Bacrău de 38 de ani şi  şoferul Daciei Duster, care a fost şi el rănit, au fost duse de urgenţă la spital.

accident cucoraniDin primele cercetări rezultă că Dacia Duster care circula dinspre Botoşani spre Dorohoi, ajunsă pe un sector de drum cu indicator Depăşirea interzisă, se angajează într-o depăşire neregulamentară, unde este marcaj simplu continuu, şi intră în coliziune cu două autoturisme care circulau din sens opus”, a declarat insp.princ. Andy Barbacaru, de la Poliţia Rutieră.

Medici spun că femeia este în stare gravă şi cel mai probabil va fi transferată la o clinică din Iaşi.

„De la faţa locului am preluat patru victime, două  încarcerate, respectiv o femeie de 66 de ani care prezenta politraumatism, traumatism cranio facial cu plagă la nivelul regiunii frontale, multiple plăgi la nivelul cavităţii bucale şi traumatism la nivelul coloanei vertebrale. a doua persoana, in varsta de 25 ani prezenta un traumatism cranio facilal şi un traumatism la nilvelul coloanei cervicale. Celelalte două persoane au fost transportate la spital, dar erau stabile”, a declarat Cristian Simionescu, medic în cadrul SJA Botoşani.

One thought on “UPDATE Grav accident cu trei maşini la Cucorăni. Patru persoane au fost duse la spital. Vezi VIDEO!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *