Nova Apaserv începe o investiţie, deşi licitaţia nu s-a finalizat

sediu Nova apaserv BotosaniOperatorul de apă din Botoşani a contractat o investiţie şi a început lucrările la acesta, cu toate că procedura de achiziţie publică nu s-a finalizat.

Societatea Nova Apaserv a fost obligată de judecători să reanalizeze ofertele la o licitaţie, după ce rezultatul a fost contestat, iar contestatarii au avut câştig de cauză în instanţă.

like facebook Licitaţia vizează extinderea reţelelor de canalizare în aglomerarea Vorona fiind în valoare de 15 milioane de euro, iar rezultatul licitaţiei a fost contestat de Victor Construct SRL Botoşani şi Aquaterm SRL Botoşani.

Gafa autorităţilor este că au dat ordinul de începere a lucrărilor, iar firma DAS SRL Iaşi a organizat şantierul. Acum este posibil ca la o reanalizare a ofertelor să fie desemnată o altă firmă, iar continuarea proiectului să fie făcută de câştigătorul final.

„S-a dispus o reanalizare a ofertelor, însă din ce ştiu eu s-a dat ordinul de începere a lucrărilor. Societatea desemnată momentan îşi va continua lucrarea, iar dacă se va decide o altă firmă, cea din urmă va continua proiectul”, a declarat Gheorghe Sorescu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *