Director al Eco Sal rămas fără serviciu

viorel coman eco salSocietatea Eco Sal, din subordinea Consiliului Judeţean, a rămas fără conducere. Directorul adjunct, Viorel Coman, rămas la frâiele firmei după demisia lui Cristian Lazarovici, şi-a încentat contractul de mandat.

like facebookMarţi a fost ultima zi de muncă a directorului, el spunând că nu vrea să fie o povară pentru societatea care a rămas fără bani. Acesta a menţionat că din luna martie nu şi-a luat salariul, 1500 de lei lunar. În continuare firma va fi condusă de Lucian Diac, preşendintele Consiliului de Administraţie, însă nu va fi remunerat.

Viorel Coman a explicat să societatea a fost înfiinţată cu intenţii bune, însă a ajuns în starea actuală din cauza conducerii Consiliului Judeţean, care s-a oprit în proiectul de preluare a depozitului judeţean de deşeuri.

Acum se doreşte o fuziune cu o altă societate din subordinea CJ, Parcuri Industrială, însă şi acest pas poate fi păgubos dacă nu se extind obiectele de activitate sau dacă nu se preia depozitul de deşeuri.

Fostul director a menţionat că în continuare se va axa pe activitatea sa din mediul privat, respectiv producerea de mobilă la comandă.

„De comun acord am încetat mandatul de director adjunct. Îmi pare rău că s-a ajuns aici, dar nu vreau să fiu o povară pentru societate. Societatea nu mai are bani şi nici activitate. O posibilă scăpare ar fi comasarea cu Parcuri Industriale. Dacă va continua numai cu piaţa de la mall, cred că e o utopia. Trebuie urgentate procedurile de organizare a licitaţiei pentru preluarea depozitului de deşeuri. Acum societatea a fost preluată Lucian Diac, preşedintele Consiliului de Administraţie. Din cauza conducerii Consiliului Judeţean s-a ajuns în această situaţie. În momentul în care înfiinţezi o societate cu un profil de activitate trebuie să te ţii ca să şi desfăşori acea activitate. Noi am reuşit să licenţiem societatea şi după aceea s-a încheiat activitatea. Noi ne-am îndeplinit mandatul, am licenţiat, însă după aceea a fost trasă pe linie moartă. Nu este vina noastră, a oamenilor din societate”, a declarat Viorel Coman.

One thought on “Director al Eco Sal rămas fără serviciu

  1. NOI??????? Auzi…NOI…. Eu zic sa mergi pana la capat si afirma ca ai facut-o singur…. Apropos…Licentierea, dosarul de licentiere l-ai facut la tine in atelier? Ma intrebam si eu…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *