Încă o comisie pentru anchetarea managerului Teatrului Vasilache

comisie ancheta florin aionitoaieViceprimarul Cosmin Andrei a cerut realizarea unei noi comisii de anchetă în cazul directorului Teatrului Vasilache, Florin Aioniţoaiei. El a propus totodată primarului Ovidiu Portariuc să iniţieze un proiect de hotârâre privind încetarea mandatului lui Aioniţoaie la această instituţie de cultură. Cosmin Andrei consideră că actualul manager a prejudiciat imaginea teatrului în urma scandalului privind participarea la concursul Românii au Talent, dar şi datorită faptului că acesta s-ar fi aflat în conflict de interese, beneficiind de nişte fonduri din bugetul local pentru un ONG condus de el. Din comisie vor face parte oameni de cultură.

Ne-au fost prezentate inclusiv documente care conduceau la conflict de interese şi argumente care au dus la prejudicierea imaginii acestei instituţii de cultură din Botoşani„, a spus Cosmin Andrei.

like facebookDecizia finală în privinţa menţinerii sau nu a lui Aioniţoaie la conducerea teatrului va fi luată de Consiliul Local. De asemenea, municipalitatea va sesiza şi Agenţia Naţională de Integritate cu privire la conflictul de interese în care s-ar fi aflat Aioniţoaie.

 

 

One thought on “Încă o comisie pentru anchetarea managerului Teatrului Vasilache

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *