Eugen Ţurcanu face apel la calm şi respectarea legii în cazul reorganizării DSPSA

eugen turcanu 1Măsura privind reorganizarea Direcţiei Servicii Publice Sport şi Agrement (DSPSA) este una politică. Cel puţin asta susţine Eugen Ţurcanu, directorul DSPSA, care a cerut conducerii Primăriei Botoşani să respecte legea şi nu să o încalce pentru a-l îndepărta pe el de la conducerea instituţiei.

Plafonul de salarii pe municipiul Botoşani a fost adoptat pe anul 2014 şi nu se poate modifica la vrerea lui Ţurcanu sau al lui Portaciuc sau cum îl cheamă. Fac un apel la calm şi respectarea legii. Să nu se uite niciodată soarta fostului prefect CDR (nr. Alexandru Simionovici) şi a fostului preşedinte de Consiliu Judeţean PSD (nr.Constantin Conţac), tot e mentorul domnului primar. Au crezut că moştenesc pământul şi respectivii doi domni şi nu au ajuns deloc departe”, a motivat Ţurcanu.

like facebookAcesta susţine că reorganizarea DSPSA, dar şi a altor direcţii din subordinea Primăriei, presupune încadrarea într-un plafon de salarii care este raportat la un anumit număr de salariaţi la mia de locuitori.

Asta pentru cei care cunosc legislaţia, nu pentru amatori care vremelnic ne conduc. Când am luat decizia fuzionării în 2010 era pe această lege, pentru că municipiul Botoşani depăşea numărul de salariaţi pe Primăria municipiului. Soluţia este spargerea, nicidecum absorbirea„, a adăugat directorul DSPSA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *