Comunicat electoral: PSD Botoşani: Klaus Iohannis trebuie să răspundă la 5 întrebări din partea botoşănenilor

psd siglaSocial-democraţii îi solicită preşedintelui PNL şi candidatului la alegerile prezidenţiale, Klaus Iohannis să răspundă la un set de 5 întrebări referitoare la modul în care acesta se poziţionează faţă de acţiunile liderului liberalilor botoşăneni, Florin Ţurcanu.

1. Consideraţi că este normal să fiţi susţinut de un politician care odată ajuns într-o funcţie publică îşi promovează membrii familiei în mediul politic?

În cadrul vizitei sale la Botoşani, din 23 septembrie, aţi fost întrebat cum vedeţi faptul că Florin Ţurcanu şi-a impus familia în funcţii de demnitate publică. Atunci aţi declarat: ”Este opţiunea fiecărui politician cum vede această chestiune. Pornesc de la premiza că domnul Ţurcanu a promovat oameni pe criterii de competenţă”.

”Florin Ţurcanu este politicianul care odată ajuns la putere face tot să îi tragă în sus pe ai lui. Roxana Anuşca este astăzi parlamentar, iar Mihai Ţurcanu a fost impus prin presiuni politice pe utimul loc eligibil pe lista liberalilor pentru Parlamentul European. Ba mai mult, acesta i-a luat locul lui Mircea Diaconu pe listă”, au declarat social-democraţii.

2. Cum comentaţi faptul că Florin Ţurcanu s-a folosit de fondurile Consiliului Judeţean pentru a-şi duce familia în vacanță la mare?

În perioada 3-17 august, sub pretextul unor cursuri de perfecţionare ce se desfăşurau pe litoral, Florin Ţurcanu şi-a invitat familia şi finii să petreacă împreună un sejur pe bani publici. Această ispravă a preşedintelui de Consiliu Judeţean a făcut valuri, fiind prezentată la toate televiziunile naţionale, la ore de maximă audienţă.

”Vrem să ştim cum vedeţi faptul că reprezentantul dumneavoastră în Botoşani nu are nicio problemă în a cheltui bani publici în scopuri personale. Considerăm că este important ca botoşănenii şi românii să cunoască poziţia dumneavoastră pe aceast subiect”, au susţinut cei de la PSD Botoşani.

3. Cum comentaţi faptul că Florin Ţurcanu a avut o ieşire violentă faţă de un angajat, ce a fost difuzată în prime-time, la o televiziune naţională?

La sfârşitul lunii mai, Antena 3 a difuzat o înregistrare video în care preşedintele Consiliului Judeţean lovea un angajat al firmei sale. Cazul a stârnit multe dezbateri atât pe plan local cât şi pe plan naţional.

4. Ce înţelegeţi prin faptul că Florin Ţurcanu ”face o treabă bună” la Botoşani?

”În cadrul vizitei din 23 septembrie la Botoşani, aţi apreciat drept ”bună” activitatea lui Florin Ţurcanu la Consiliul Judeţean. Care a fost ”treaba bună” când Florin Ţurcanu a alungat investitori importanţi? Care a fost ”treaba bună” când a promovat scandalul în administraţie? Care a fost ”treaba bună” când a încercat să blocheze proiecte de investiţii precum drumul Botoşani-Suceava?”, au continuat social-democraţii botoşăneni.

 5. În ce măsură vă simţiţi reprezentat de Florin Ţurcanu pe plan local?

”Domnule Klaus Iohannis, având în vedere toate cele de mai sus, vrem să ştim în ce măsură vă simţiti reprezentat de preşedintele PNL Botoşani, Florin Ţurcanu”, au încheiat cei de la PSD Botoşani.

 

2 thoughts on “Comunicat electoral: PSD Botoşani: Klaus Iohannis trebuie să răspundă la 5 întrebări din partea botoşănenilor

  1. In fruntea acestor 5 intrebari as situa o alta intrebare, mult mai importanta: sa ne spuna domnul Verner Johannis care au fost serviciile deosebit de importante aduse statului german , pentru care a fost investit cu cea mai inalta medalie a Germaniei Informatia a aparut in presa internationala si nationala. Nu este un secret, dar sa stim si noi.

  2. Sunteti PENIBILI !!!!!!!!!!
    In TOATE aceste intrebari l-ati bagat pe Turcanu. Nu ca mi-ar place de el, dar ce legatura are cu aceasta campanie prezidentiala?
    Puneti intrebari despre ponta !!!!!!!!!!!!!! Ce a fakkkkut el pentru noi???!!!
    V-a dat (cui i-a dat) cu o mana si, daca are sa iasa presedinte (fereasca….), are sa ne ia cu 9 (noua).
    PASTRATI ACEST MESAJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *