Maşinile parcate ilegal pe domeniul public vor fi din nou ridicate. Vezi în ce condiţii!

hsr masina ridicataMunicipalitatea va achiziţiona un utilaj pentru ridicarea maşinilor şi parcomatele de la Hi Speed Recovery (HSR). Şi asta pentru că maşinile parcate abuziv pe domeniul public vor fi ridicate, în continuare. Viceprimarul Cosmin Andrei a declarat că 75.000 lei au fost prinşi în bugetul municipalităţii pentru aceste achiziţii, însă parcomatele vor fi cumpărate în urma unei evaluări.

Pentru situaţii de urgenţă, intenţionăm să ridicăm autovehiculele care obstrucţionează accesul pe principalele căi de acces către instituţii. O situaţie de urgenţă este o obstrucţionare a accesului la o instituţie de învăţământ, o unitate sanitară. Dacă obstrucţionează vizibilitatea şi constituie un pericol real pentru un accident, vor fi ridicate şi maşinile de pe trecerea de pietoni. Dar nu vom mai face abuzuri, pentru că nu avem un target să le ridicăm„, a spus Cosmin Andrei.

like facebookCel mai probabil, activitatea de gestionare a parcomatelor şi de ridicare a maşinilor va fi realizată de către o instituţie din cadrul Primăriei Botoşani.

 

One thought on “Maşinile parcate ilegal pe domeniul public vor fi din nou ridicate. Vezi în ce condiţii!

  1. Foarte bine ! era și timpul. pt că toți ”jmekerii” parchează care și cum îi taie capul. ba pe trecerea de pietoni, ba la limita trecerii de pietoni, ba în sensul giratoriu(bariera Curtești, șc.gen.NR.8,ș.a.), ba pe banda de preselecție, sau chiar pe colțul străzii, sub indicatorul STOP,cedează trecerea, oprirea interzisă,etc. de fapt nu înțeleg ce face poliția rutieră și cea locală???? cei de la rutieră stau doar în boscheți și pîndesc la trecerile de pietoni și radar. ATÎT !? dar de fluidizarea circulației și de celelalte nereguli au auzit oare?????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *