Directorul Staţiunii Popăuţi: De când am venit la staţiune am reuşit să stopez furturile şi indisciplina

statiunea popauti botosaniDirectorul Staţiunii Popăuţi, Ionică Nechifor, susţine că activitatea sa la staţiune este una transparentă şi că social-democraţii nu o să reuşească să îl schimbe din funcţie. El spune că de când a fost instalat la cârma acestei instituţii a reuşit să stopeze furturile şi indisciplina. Mai mult, spune Nechifor, Statiunea Popăuţi funcţionează şi fără banii promişi de la Guvern. Declaraţia a fost făcută pe fondul controlului comandat de prefectul Costică Macaleţi la staţiune.

Este o comandă PSD, chiar dacă există o petiţie. Inclusiv doamna Federovici într-o emisiune televizată a spus că au fost câteva persoane pe la dumneaei şi i-a îndrumat să facă petiţie, pentru că dorinţa lor este de a schimba directorul de acolo. Faptul că nu au fost invitaţi la Târgul Agro-Zoo a deranjat pe domnii de la PSD, implicit pe doamna Federovici.  Acuzele care mi se aduc au făcut obiectul unor cercetări penale, care nu s-au confirmat„, a afirmat Nechifor.

like facebookEl susţine că senatorul Doina Federovici „are unele interese la staţiune” şi îşi doreşte promovarea unor persoane care să îi facă jocul politic.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *