VIDEO Steag de 150 de metri, purtat prin Botoşani pentru unificarea României cu Basarabia

steag pe pietonalul unirii botosaniZeci de tineri au purtat pe braţe, sâmbătă după amiază, un steag imens pe strazile Botoşaniul într-o campanie de sensibilizare a opiniei publice privind unificarea României cu Basarabia.

like facebookTinerii au desfăşurat steagul în faţa Muzeului Judeţean şi au  mers prin faţa Palatului Administrativ ducând pe braţe până în Centrul Vechi.

Evenimentul a fost organizat de Asociaţia Acţiunea2012

” Tricolorul este simbolul unităţii naţionale şi Acţiunea 2012 îşi propune să realizeze idealurile generaţiilor trecute prezente şi viitoare, acelea ca românii de pe ambele maluri ale Prutului să trăiască în acelaşi stat”, a declarat Ovidiu Maxim coordonatorul filialei din Botoşani a Asociaţiei Acţiunea 2012.

2 thoughts on “VIDEO Steag de 150 de metri, purtat prin Botoşani pentru unificarea României cu Basarabia

  1. Eu nu stiu la ce ne-ar folosi noua o eventuala unire cu Basarabia?… Ca ei sunt mai calici decat noi si n-ar face decat sa ne traga si mai in jos… Daca am fi fost macar pe picior de egalitate poate ar mai fi avut rost… N-avem timp de patriotisme cand ne „chioraie” matele de foame si ne doare capul de grija zilei de maine…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *