Durere inimaginabilă! Ce gest a făcut tânăra care şi-a pierdut soţul dorohoian în accidentul de la Dumbrăveni

adina si dragosDurere inimaginabilă pentru tânăra care şi-a pierdut soţul în accidentul de la Dumbrăveni, de la începutul lunii august. Adina este răpusă de durere şi doar alinările prietenilor o mai ajută să meargă mai departe. În memoria soţului său Dragoş Prisacaru, din Dorohoi, ea a făcut un tablou cu fotografia lor.

like facebookTabloul mult dorit de soțul meu! Te iubesc si mi-e dor de tine enorm de mult! Ti-ai dorit acest tablou, mi l-ai promis și ti-am îndeplinit aceasta dorinta , dar eu am una mai mare pe care te rog sa o faci sa fie reala! Ești sufletul si viata mea , esti totul pentru mine , fara tine nu am sens aici soțul meu”, a spus Adina.

tablouDragoş de 25 de ani din Dorohoi a murit, la începutul lunii august, după ce maşina în care se afla, un Mercedes, a fost spulberată de o autocisternă. Soţia sa, de 20 de ani, Adina Prisacariu, mergea cu un autoturism Mercedes cu volan pe dreapta, înmatriculat în Marea Britanie, dinspre Dumbrăveni, spre Botoşani. Ea nu s-a asigurat la intrarea în depăşire a unui VW, în plus era şi linie continuă, şi s-a izbit direct într-o autocisternă  goală care venea din sensul opus, dinspre Botoşani. Maşina în care se afla suceveanca şi iubitul ei, un bărbat de 25 de ani din Dorohoi, a fost pur şi simplu spulberată.

Dragoş Prisăcaru, soţul fetei, a murit pe loc, iar tânăra a fost rănită şi a ajuns la spital. Şoferul autocisternei, de 33 de ani, a fost testat cu etilotestul şi a rezultat că nu era băut.

One thought on “Durere inimaginabilă! Ce gest a făcut tânăra care şi-a pierdut soţul dorohoian în accidentul de la Dumbrăveni

  1. NU INTELEG DE CE SE FACE ATATA VALVA …..DUPA CE CA VIN SI CONDUC CA HAOTICII CREZANDU-SE PE AUTOSTRADA SI MAI OMOARA SI ALTI OAMENI NEVINOVATI ……….E DUREROS DAR TREBUIA SA SE GANDEASCA INAINTE CA VOLANUL PE DREPATA POATE UCIDE!ACUM HAI SA NE PLANGEM DAR CINE II PLINGE PE OAMENII NEVINOVATI UCISI DE ACESTI TERIBILISTI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *