Co-preşedinte ACL Botoşani: Domni cu funcţii umblă prin judeţ şi spun: Hai la noi, semnează!

Florin Turcanu si Catalin Flutur ACLCo-preşedintele ACL Botoşani, Cătălin Flutur, l-a criticat indirect vineri, pe prefectul Costică Macaleţi. Flutur a spus că aleşii locali ai PNL şi PDL sunt supuşi unor presiuni imense din partea unor „domni cu funcţii”, care le cer să treacă la PSD.

like facebookDacă veţi merge prin judeţ după amiază, seara, chiar şi ziua în timpul orelor de serviciu, o să vedeţi o pleiadă de domni cu funcţii care sunt incompatibile cu politica, vorbim de ăia care ar trebui să fie apolitici, că de alta sunt înalţi funcţionari publici. Vorbim de oameni cu funcţii care umblă prin judeţ pe la fiecare acasă, bate la uşă şi spune : <Hai la noi, semnează. Acum e momentul Eşti ultimul>. Toţi sunt ultimii. Toţi ceilaţi au semnat tu eşti ultimul. Aşa înţeleg ei să facă politică„, a spus Flutur.

 

One thought on “Co-preşedinte ACL Botoşani: Domni cu funcţii umblă prin judeţ şi spun: Hai la noi, semnează!

  1. Mai fluturas: di cand nu mai ai aripioare behaiesti langa un berbec mut .ca turcanu cand vorghesti , da numa din coada. normal ca asa se spune: hai la noi , nu dute la noi.Cei cari mai stau la voi ,sunt ca voi adica behaitori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *