Flutur: PSD nu mai cumpără căciuliţe sau ulei, banii sunt daţi direct la nemulţumiţi

florin turcanu catalin flutur aclCo-preşedintele ACL Botoşani, Cătălin Flutur, a acuzat vineri, într-o conferinţă de presă, că  PSD calcă în picioare orice normă de etică, legi, înţelegeri externe şi înţelegeri externe. Acesta a afirmat că PSD oferă populaţiei „acea mită electorală în mod oficial” şi asta pentru că Victor Ponta, care este şi prim-ministrul României, are posibilitatea să dea mită electorală prin hotărâri de guvern.

Nu mai cumpără căciuliţe sau ulei pentru că nu are sens, banii îi dă direct acolo unde apar nişte nemulţumiţi. Un lucru grav pentru România„, a spus Flutur.

like facebookCo-preşedintele ACL Botoşani susţine că nu este niciun dubiu cine vor fi candidaţii care vor accede în turul doi la alegerile prezidenţiale.

Reprezentantul comuniştilor din România, Victor Ponta şi reprezentantul dreptei din România, Klaus Iohannis. Suntem organizaţi, hotărâţi şi determinaţi să câştigăm această campanie. Suntem convinşi că 16 noiembrie va fi ziua în care România va avea un nou preşedinte în persoana domnului Klaus Iohannis„, a adăugat Flutur.

 

2 thoughts on “Flutur: PSD nu mai cumpără căciuliţe sau ulei, banii sunt daţi direct la nemulţumiţi

  1. Fluturas iti este ciuda ca tu nu mai aceleasi posibilitati cum le aveai odata ?! Eu zic sa te bagi la o partida de Poker si …poate…poate iese ceva ca doar asa ai condus Botosaniul cand erai un mirific primar. Voi nu intelegi ca s-a terminat vremea voastra !? Gata altii…altii la putere…mai flamanzis sau mai putin flamanzi si cu chef de facut treaba.

  2. Mai Fluturas, sa-ti spun eu cite pomeni electorale ai facut tu in cele doua mandate? Sau, ai uitat de filmuletul de la V Lsinesti, cind pedelistul care candida la functia de primar umbla din casa in casa cu faina, ulei, galeti, etc,,etc. ?
    Asta nu inseama ca sunt de acord cu asemenea magarii. Dupa mine, toti cei descoperiti ar trebui sa li se interzica sa mai candideze timp de 10 ani. Problema este ca aceasta practica nenorocita s-a aflat si se afla in strategia tuturor partidelor, inclusiv al PDL. Fii putin mai serios!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *