Dumitru Zmău refuză funcţia de vicepreşedinte de CJ: Nu sunt un fripturist

Dumitru Zmau
Dumitru Zmau

Consilierul județean Dumitru Zmău a refuzat propunerea social-democraților de a fi susținut pentru funcția de vicepreședinte de Consiliu Județean. Acesta a recunoscut că i s-a făcut o propunere în acest sens, însă, spune el, nu își dorește să fie vicepreședinte pentru că sunt persoane mai competente pentru acest post, iar el nu este fripturist.

like facebookS-a făcut o propunere pe care am refuzat-o, având în vedere că trec de la un partid la altul, să nu se interpreteze că sunt un fripturist, ca sunt un traseist care îmi urmăresc interesul. Nu am nicio intenție și nici nu voi accepta niciodată în perioada aceasta funcția. Sunt pensionar, am viața mea și trăiesc liniștit. Am spus că daca fac ceva, o fac în calitate de consilier. Dacă consilierii județeni vor hotărâ să mi-o retragă în această perioada, nu este nicio problemă„, a spus Zmau.

Consilierul judetean a spus ca in niciun caz nu se va mai intoarce in PNL, orice s-ar întâmăpla.

 

One thought on “Dumitru Zmău refuză funcţia de vicepreşedinte de CJ: Nu sunt un fripturist

  1. Domnule Zmau daca tot esti pensionar de ce nu iti vezi de pensie linistit si te implici in tot felul de „fripturi” ?! Ai facut o declaratie ca sa te speli pe maini public dar realitatea e alta. De ce pensionarii nu isi vad de pensie si nu lasa locul altor tineri care vor sa lanseze si ei…. ?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *