Declaraţie şoc a preşedintelui ATOP Botoşani: Sunt tineri din judeţ care se folosesc de autobuze pentru a-şi procura etnobotanice

etnobotaniceTinerii consumatori de droguri din județul Botoșani au găsit o metodă inedită de a intra în posesia substanțelor halucinogene. Potrivit președintelui Autorității Teritoriale de Ordine Publică Botoșani, Dumitru Zmău, există sesizări cum că tinerii își procură etnobotanicele cu ajutorul șoferilor de autobuz. Practica este folosită, susține șeful ATOP, în special de tinerii din municipiul Dorohoi.

Sunt sesizări, iar Poliția acționează. Din informațiile care sunt, marea majoritate a tinerilor, ca să elimine veriga de deplasare, folosesc foarte mult autobuzele. Fac comenzi pe internet, li se aduce la șoferul de autobuz, ei se duc și au luat pliculețul. Se practică în județ. Am discutat cu cei de la Poliție și să ajungem la Dorohoi, unde știm că este pepiniera celor care au dezvoltat rețelele de etnobotanice„, a spus Zmau.

like facebookEl spune că ATOP va sprijini campania împotriva consumului de etnobotanice în rândul tinerilor la nivelul județului Botoșani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *