Leo Grozavu, despre meciul cu Ceahlăul: Echipele sunt asemănătoare, în Moldova jucătorii sunt muncitori

leo grozavu fc botosaniTehnicianul FC Botoşani a prefaţat partida, de sâmbătă, contra Ceahlăului Piatra Neamţ. Leo Grozavu a menţionat că nu ştie prin ce circumstanţe echipa sa a ajuns favorită în acest meci, însă speră ca după două egaluri să vină şi o victorie.

Antrenorul grupării locale a mai spus că cele două echipe sunt asemănătoare, cu jucători muncitori şi nu se aşteaptă la un joc spectaculos.

like facebook„Sper să vină şi o victorie după două rezultate de egalitate. Ceahlăul trece printr-o perioadă foarte bună, au recâştigat atmosfera de la venirea domnului Florin Marin. În acelaşi timp şi noi trecem printr-o formă sportivă bună. Nu ştiu dacă plecăm cu prima şansă. Ceahlăul are mai multă experienţă în Liga I. Noi suntem o echipă în formare, dar care are potenţial. Putem învinge pe oricine dar putem să şi pierdem cu orice adversar. I-am studiat foarte bine, au un grup, unit, echipă muncitoare. Nu sunt o echipă spectaculoasă, dar sunt o echipă pragmatică, bine organizată pe faza defensivă. Va fi o partidă dificilă. Suntem două echipe asemănătoare. În zona Moldovei jucătorii sunt muncitori. Nu am văzut o echipă în Moldova care să joace spectaculos. Ne dorim să facem cu toţii spectacol dar trebuie să putem. Nu ne permitem să aducem jucători gata formaţi. De aceea luăm jucători din ligile inferioare pe care îi formăm. La Chiajna am marcat tei goluri şi nu am reuşit să câştigăm. Acasă nu am primit niciun gol dar tot nu am câştigat. Un 1-0 m-ar face foarte bucuros”, a declarat Leo Grozavu.

Partida dintre Ceahlăul Piatra Neamţ şi FC Botoşani va fi transmisă, de la ora 16 pe Look Plus şi Dolce.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *