Război total între preşedintele CJ şi prefectul judeţului. Vezi ce şi-au spus!

colegiul prefectural macaleti turcanuŞefii judeţului se războiesc dur în declaraţii. Preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, a dus, joi, mai multe acuze la adresa prefectului Costică Macaleţi. El spune că prefectul, deşi este apolitic, face jocurile PSD la primăriile din judeţ. Ţurcanu l-a mai acuzat pe Macaleţi că a dispus un control la Staţiunea de Cercetare Popăuţi, întrucât s-a arătat deranjat că nu a primit şi el cadou la deschiderea Târgului Agro Zoo de la directorul Staţiunii, Ionică Nechifor.

Pentru că Nechifor nu i-a dat şi lui un coş pe scenă, îi trimite a doua zi, prin dispoziţia lui, fără să fie descentralizată Staţiunea Popăuţi, să îi facă o verificare două săptămâni„, a spus Ţurcanu, care a adăugat că, deşi îl cunoaşte de mult timp pe Macaleţi nu îl mai recunoaşte.

Când aducea viţeii la mine la abator era un tip elegant, corect, cinstit. Vorbea cu mine, discutam multe. Acum, de când a ajuns mare în judeţ acesta, se gândeşte că mă execută pe mine. Dacă vrea un război cu mine o să-l ducem împreună„, a spus Ţurcanu, care l-a acuzat, de asemenea, pe reprezentantul Guvernului în teritoriu că îl verifică să vadă dacă concediul de odihnă pe care şi l-a luat este legal.

În replică, prefectul Costică Macaleţi îi spune lui Ţurcanu că în perioada când mai trece pe la serviciu nu face altceva decât să iasă cu declaraţii în presă.

like facebookPrefectul a spus că nu el trebuie să verifice dacă preşedinte CJ stă sau nu legal în concediu, ci atribuţia este a consilierilor judeţeni.

Am alte treburi mai importante de făcut, mai ales cele legate de alegeri. Din punctul meu de vedere, poate să rămână în concediu liniştit„, a spus Macaleţi.

În ceae ce priveşte afirmaţia privind controlul de la Statiunea Popăuţi, prefectul a spus că nu este supărăcios şi că acel control a fost trimis în urma sesizărilor făcute de salariaţii staţiunii. El a spus că Ţurcanu a făcut aceste acuzaţii întrucât „are mintea odihnită că e în concediu„.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *