Prefectul de Botoşani: Suspendarea primarului de Unţeni a fost legală

prefectul de Botosani, Costica MacaletiPrefectul Costică Macaleţi susţine că suspendarea din funcţie a primarului de Unţeni, Dumitru Timişag, a fost legală şi că aceasta s-a făcut urmare a documentaţiei primite de la Agenţia Naţională de Integritate. Reprezentantul Guvernului în teritoriu spune că primarul de Unţeni a fost suspendat pe motiv de conflict de interese. El a adăugat totodată că mai sunt primari din judeţ cercetaţi de ANI, însă speţele sunt abia pe rolul justiţiei.

ANI a revenit cu un nou raport, susţinând că sancţiunea prin reducerea salariului timp de trei luni nu a fost suficientă, cerând suspendarea primarului. Mai sunt primari cu speţele pe rolul justiţiei iar din câte ştiu eu, ceilalţi sunt în incompatibilitate, nu în conflict de interese”, a declarat Macaleţi.

like facebookEl spune că va aplica legea şi în cazul celorlalţi primari cercetaţi de ANI. Macaleţi neagă, de asemenea,  faptul că i-ar fi cerut viceprimarului de Unţeni, Constantin Paladi, să treacă de la PNL la PSD.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *