Bebeluş de şase luni, născut cu buză de iepure, operat de medicii americani

medici americani medical missionUn bebeluș de numai şase luni, din localitatea Ungureni, a fost operat de medicii de la Medical Mission, în cea de-a 14 misiune la Botoșani. Fetiţa a fost născută cu buză de iepure şi se hrănea printr-un tub de plastic. Părinţii au auzit de intervențiile medicilor americani și s-au înscris pe listă.

Fetița avea gurița foarte desfăcută  la naștere si a primit un tub, un fel de plastic prin care se hrănea. În urma intervenției chirurgicale, fetița a închis complet gurița„, a spus Laura Conde, coordonatorul misiunii din acest an.

like facebookMedicii americani vor reveni anul viitor pentru o a doua intervenție de refacere în totalitate a gurii bebelușului.

Medicii americani au consultat peste 750 de oameni. Ei s-au deplasat și la Flamanzi, Trusesti și Dorohoi  pentru a oferi consultații copiilor din centrele de plasament.

Anul acesta a fost cel mai bun an din punctul de vedere al cazurilor pe care le-am avut şi a colaborării pe care am avut-o. Cele mai interesante cazuri au fost cele laparoscopice, chirurgia colonului cu incizii minore. A fost un schimb de experienţă extraordinar cu medicii, ne-am învăţat unii pe alţii„, a spus medicul Douglas Hagen.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *