Modern Calor va începe să dea căldură în apartamente pe timpul nopţii

caloriferSocietatea Modern Calor este pregătită și dispune de capacitățile și resursele necesare asigurării confortului termic în locuințe pentru sezonul rece 2014-2015. În scurt timp botoșănenii vor avea căldură în apartamente, mai întâi pe perioada nopții, iar mai apoi, în funcție de evoluția temperaturii exterioare, se va trece la furnizarea căldurii în regim permanent.

Furnizarea căldurii în apartamente se va face eșalonat, pe puncte termice,  din momentul în care timp de trei zile consecutiv sunt temperaturi medii sub 10 grade între orele 18.00 și 06.00, conform legii.

like facebookGrație investițiilor făcute în ultimii ani în sistemul centralizat de termoficare al municipiului Botoșani, prețul de producție al agentului termic a scăzut la 379,18 lei/Gcal începând cu data de 1 iunie 2014. Prețul de facturare a energiei termice pentru populație rămâne la valoarea stabilită la începutul sezonului rece trecut, de 170/Gcal, acesta fiind printre cele mai mici prețuri din țară la ora actuală. Aceasta chiar și în condițiile în care și în anul 2014 gazele naturale s-au scumpit cu 9% pentru consumatorii non-casnici, conform calendarului de creștere a prețului gazelor.

În cazul apariției unor probleme la instalațiile interioare de încălzire, beneficiarii sunt rugați să contacteze dispeceratul tehnic al societății Modern Calor, la telefon 0231 53 53 40 sau 0231 51 59 59, de unde se pot obține și informații suplimentare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *