Conducerea Consiliului Judeţean şi prefectul pe scena Târgului Agro Zoo

turcanu si nechifor la targul agro zoo popauti3Conducerea Consiliului Judeţean, prefectul judeţului, primarul comunei Răchiţi şi directori staţiunii de certare Popăuţi au urcat, duminică, pe scena Târgului Agro Zoo. Oficialii au cuvântat în timpul concertului artiştilor  de la orchestra Rapsozii Botoşanilor.

Directorul staţiunii Popăuţi, Ionică Nechifor, a ţinut să îşi laude activitatea menţionând că staţiunea a început să se schimbe în bine. Acesta i-a făcut o surpriză şefului său de partid, Florin Ţurcanu, dăruindu-i un coşuleţ cu o statuietă întruchipând un cioban, o scrisoare din partea agricultorilor din judeţ, o statuietă întruchipând o oaie şi o machetă de casă din lemn cu mansardă. Directorul staţiunii a ţinut să menţioneze că târgul a ajuns la ediţia cu numărul cinci pentru că nu s-a implicat politicul.

Florin Ţurcanu cei câteva sute de oameni prezenţi în faţa scenei şi i-a sfătuit să nu renunţe la tradiţii, însă le-a făcut şi promisiuni electorale. Preşedintele Consiliului Judeţean le-a promis agricultorilor că va încerca să reducă impozitul agricol şi chiar să îl elimine.

Când am inceput prima dată cu acest festival, nu am crezut că-l vom putea organiza pentru că nu vor fi crescători de animale, dar iată că împreună am ajuns la cea de-a cincea ediţie. Este foarte important pentru judeţ şi pentru noi. Un teren, o casă, o maşină, le vinzi şi le cumperi, însă tradiţia şi portul nostru nu le putem pierde pentru că greu le vom câştiga. Judeţul Botoşani este şi trebuie să fie primul judeţ din Romania care creşte ovine. Trebuie că împreună să asigurăm mâncare tuturor botoşănenilor şi românilor. În calitatea mea de preşedinte al Consiliului Judeţean am depus tot efortul să vă pot sprijini”, a declarat Florin Ţurcanu.

turcanu si sorescu la targul agro zoo1turcanu si nechifor la targul agro zoo popauti1turcanu la targul agro zoo1spectatori concert targ agro zoo popautirapsozii botosanilor la popauti1rapsozii botosanilor la popautirapsozii botosanilor la popauti2sofia vicoveanca rapsozii botosanilorturcanu si nechifor la targul agro zoo popauti

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *